Kokosový olej panenský 500ml BIO certifikovaný - Bezchoroby.sk

Grarancie e-shopu Bezchoroby.sk

BIO Panenský kokosový olej 500ml

Kvalita
Cena
Informácie
15 Recenzií

Dátum spotreby: 25. 03. 2018

Dostupnosť: na sklade

Extra panenský kokosový olej cena: 14,90 €

  • Kúpte 2 za 14,00 €/kus ! Cenová výhoda 7% !
Pridať položky do košíka Pridať do košíka

Informácie a objednávka cez bezplatnú zelenú linku
Kliknite na Volať a objednať alebo volajte na 0905692937
Objednávky z web stránky ZADARMO!

Recenzie od zákazníkov

  1. veľmi dobré Recenziu zaslal(a) tina
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Výborná chuť a jemná vôňa spríjemnia a zvýraznia pôžitok z jedla. Výborná kvalita. (Napísané 7.1.2016)

  2. super Recenziu zaslal(a) Adrian
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    super (Napísané 18.2.2015)

  3. Vyborny produkt! Recenziu zaslal(a) Maria
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Skoro nič som nevedela o kokosovom oleji a vďaka tomuto spoľahlivému e-shopu mam všetky potrebne informácie aj kvalitný BIO kokosový olej, dokonca som dostala aj kópiu bio certifikátu. Super výrobok. Odporúčam, kúpu neoľutujete! (Napísané 11.2.2014)

  4. Super Recenziu zaslal(a) Alena
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    S kokosovým olejom som velmi spokojná,hlavne teraz ked sa opaľujem mi velmi pomáha upokojit a ošetrit namáhanú pokožku a vlasy-hlavne to cítit pri spálení,že ju hned zvláčni,regeneruje a prestáva tak štípat je to super Ďakujem a odporúčam :-) (Napísané 22.6.2013)

  5. Najlepší extra panenský kokosový olej o som doteraz mala Recenziu zaslal(a) Orthová Eva
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Vážená pani Víghová, veľmi pekne ďakujem za rýchle doručenia balíčka. S omega & more panenským kokosovým olejom som veľmi-veľmi spokojná a keďže som ich už vyskúšala viac a môžem porovnávať , tak Vám oznamujem že odteraz si budem objednávať kokosový olej už len od Vás. Taktiež Vám prajem veľa zdravia a veľmi pekne ďakujem za Váš záujem ohľadne mojej spokojnosti. S pozdravom: Orthová Eva
    (recenzia bola poslaná cez kontaktný formulár) (Napísané 26.5.2013)

  6. Super predajca, super olej. Recenziu zaslal(a) Anina
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Používame len pár týždňov, očakávajúc zlepšenie zdravotných problémov. Informácie predajcu boli veľmi dobré, ceníme si aj jeho záujem o celkový zdravotný stav a perspektívne rady pri jeho riešení. Hoci na diaľku, ale super prístup.
    Dodávka oleja prebehla v rámci možností /víkend/ vlastne okamžite. Olej je fajn, kvalita veľmi dobrá a cena na našom trhu nepremrštená - porovnateľne s overenou českou ponukou.
    Chválime, sme radi , že existujú takíto ľudsky perfektní predajcovia
    a olej isto doporučujeme...
    Bonusom je aj táto stránka, kde je ozaj dosť veľmi pozitívnych skúseností. Vrelá vďaka. (Napísané 30.4.2013)

  7. som spokojná Recenziu zaslal(a) Maja
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Vaše inforácie o extra panenskom kokosovom oleji sú veľmi dobré..Som spokojná s dodávkou,kvalitou.Už iný olej na varenie a pečenie nepoužívam,len kokosový olej na varenie. Spokojnosť,až na cenu,nakoľko som dôchodkyňa.Ďakujem (Napísané 14.11.2012)

  8. Olej je vynikajúci Recenziu zaslal(a) Gaika
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Kokosový olej používam aj na výrobu domácich kozmetických prípravkov, hlavne krémikov na tvár a na telo. Sú potom jemne prevoňané, príjemné, kombinujem s nechtíkovým olejom ktorý som si vyrobila sama a zahusťujem jemne včelím vosko. Krémiky nemajú chybu. Taktiež si potieram každý deň zuby a ďasná, je to veľmi príjemné robiť si masáž týmto olejčekom. Aj keď časť zjem, je to fajn. Potom si dávam do šalátov, kombinujem s konopným bio sum olejom, ktorý sa mi zdá na našom trhu najkvalitnejší. Váš panenský kokosový olej je naozaj kvalitný, jemne prevoňaný kokosom. Ďakujem pekne, nesklamali ste ma. (Napísané 24.8.2012)

  9. perfektný Recenziu zaslal(a) renča
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Panenský kokosový olej omega & more používam asi 2 mesiace a som veľmi spokojná. Jednu lyžičku ráno na lačno a celá sa s ním natieram po sprchovaní. Kupovala som ho v malom balení ale teraz ho používa aj môj priateľ tak sa oplatí väčšie balenie a je za lepšiu cenu
    (Napísané 23.7.2012)

  10. Cena je primeraná množstvu, kvalita výborná Recenziu zaslal(a) Adele
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Som spokojná. Krásne voní. (Napísané 30.5.2012)

Celkovo 1 položiek 10 z 15

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: BIO Panenský kokosový olej 500ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt?*
  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Kvalita
Cena
Informácie