KYSLÍKOVÝ SIFÓN na prípravu okysličovanej vody

Kyslíkový sifón LISS, kyslíková terapia

Pre zobrazenie plnej veľkosti 2x kliknite na obrázok

Zmenšiť
Zväčšiť

Takto jednoducho sa robí okysličovaná voda pomocou kyslíkového sifónu. Pozrite si video teraz! Všimnite si aká biela je super okysličovaná voda.

Kyslíkový sifón 1L + 1 balenia kyslíkových bombičiek ZDARMA

Kvalita
Cena
Informácie
16 Recenzií

Dostupnosť: na sklade

Kyslíkový sifón 1L cena: 145,00 €

Pridať položky do košíka Pridať do košíka

Informácie a objednávka cez bezplatnú zelenú linku
Kliknite na Volať a objednať alebo volajte na 0905692937
Objednávky z web stránky ZADARMO!

Recenzie od zákazníkov

  1. Čas ukáže. Recenziu zaslal(a) Jaro
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Máme na vianoce pekný darček, všetci sme hepy:) (Napísané 22.12.2015)

  2. Pomoc pri rakovine vaječníka Recenziu zaslal(a) Mária
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Som 34 ročná žena a dva roky bojujem s rakovinou vaječníka. Pred dvoma rokmi ma operovali ale my nevedeli nič vybrať iba vzorku z nádoru. Vtedy my zistili že mám zhubný nádor a som v štvrtej štádií. Po operácií ma poslali na ožiar, potom my všetko zmizlo a to potvrdil a kontrolné ct. Pred rokom v máji sa my vznikol metastáza na hrudníku, s čím do dneska bojujem s menšími prestávkami.

    Už rok pijem okysličenú vodu, denne 2 - 3L ale pri veľkej horúčave aj 4L. Pila som to aj pri chemoterapii a nemala som vedľajšie účinky chema ako vracanie alebo silné bolesti práve naopak vždy som bola hladná :-) Okrem slabosti sa cítim veľmi dobre. Nedávno som zistila na sebe že moje žily dlhšie vydržali kanylu čo som mala napichnutú ako predtým. Mala som 5 a 6 dňové ciklusi. Pred rokom my museli pri 5 dňovým cyklusom prepichnúť 3 -4 krát kanylu, a teraz pri 6 dňovým my stačilo iba dva krát prepichnúť
    Okysličenú vodu som odporúčala aj viacerým pacientom v nemocnici kde so.m ležala, a boli ktorý aj objednali. (Napísané 19.8.2013)

  3. veľmi dobré Recenziu zaslal(a) O2 sifónček
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Od kúpenia prešlo 14 dní. Pocit je veľmi dobrý. Prestala páliť žáha, taktiež nemám problém s hemoroidami. Celkovo sa cítim lepšie.
    Sifónovu vodu si dám denne 2litre. Trošku si ju dochucujem
    citrónom. Cena sa zdala vysoká. So 4 krabičkami bombičiek ujde.
    Medzi bombičkami v 1 krabičke boli dve bombičky bez kyslíka. Dúfam, že to bola náhoda. Pribalený tuk ma milo prekvapil. Asi ho vyskúšam.
    Som zvedavý ako ďalej bude pôsobiť kyslíkový sifón na ďalšie zdravotné obtiaže. Budem Vás informovať. Zatiaľ som veľmi milo
    prekvapený. S pozdravom P. Hrnek
    (Napísané 29.3.2013)

  4. Prestala ma páliť záha Recenziu zaslal(a) p. Hrnek
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Už mám za sebou konzumáciu 7 litrov vody obohatenej O2. Zatiaľ pozorujem zlepšenie trávenia a prestala ma páliť záha. Dúfam, že sa prejavia aj ďalšie pozitívne výsledky.
    (Napísané 18.3.2013)

  5. rakovina pohrudnice Recenziu zaslal(a) Š.V.
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Štyri roky mám rakovinu pohrudnice.Liečim sa len alternatívne.Trpím dychavičnosťou.Kyslíkovej vody pijem viac ako 2 litre denne.Dýchanie sa trocha zlepšilo ale čakal som viac.Mal som zvýšený krvný tlak,tak ten mám už dobrý. (Napísané 25.2.2013)

  6. Vysoký krvný tlak, kŕče, studené končatiny Recenziu zaslal(a) H.S.
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Okysličovanú vodu pijem mesiac a pol. Stále som mala studené ruky, nohy a mala som problémy s krvným obehom. 30 rokov som fajčila takže niet sa čo čudovať, svaly a tepny v nohách som mala stále v kŕčoch.

    Pitím okysličenej vody moje nohy akoby ani neexistovali, sú ľahké a bez kŕčov. Beriem aj tabletky na vysoký krvný tlak . Večernú dávku už môžem kľudne vynechať a tlak mám aj tak v norme.

    V celom tele cítim teplé prúdenie čo je dôkazom toho, že krvný obeh sa mi pekne obnovil a funguje tak ako má. Okysličovaná voda mi vrátila pohodu, odstránila dlhoročné problémy a cítim sa oveľa lepšie, mám viac sily preto ju pijem. Vrelo odporúčam každému. (Napísané 11.12.2011)

  7. Okysličená voda osvieži, uvoľňuje a má vplyv aj na redukciu hmotnosti Recenziu zaslal(a) Agota
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Okysličená voda osvieži, uvoľňuje a má vplyv aj na redukciu hmotnosti. Po prvom dni ako som začala piť okysličenú vodu z kyslíkového sifónu mala som oveľa kľudnejší spánok. Na druhý deň som sa zobudila odpočinutá. Predtým niekedy som sa zobudila aj 2-3x v noci a ráno som bola neodpočinutá a ospalá. Vážnejšie zdravotné problémy nemám, len alergiu na kovy ktoré po prvom mesiaci úplne zmizli.

    Pred použitým kyslíkového sifónu a okysličenej vody som vážila okolo 60kg, presne to neviem lebo nemám doma váhu. Ale moje šaty sú teraz veľké a musím si kúpiť nové, samozrejme menšie.

    Mám 45 rokov a trikrát do týždňa pravidelne cvičím. Doteraz to bola jedna hodina a teraz sú to už 2 - 2,5 hodiny a to tak, že vôbec nepociťujem únavu. Teraz vôbec nerozmýšľam nad tým, že pri 35 stupňovej horúčave mám vôbec začať cvičiť.

    S okysličenou vodou to nie je žiadny problém. Predtým som nevypila viac ako liter tekutiny za deň. Teraz 1L okysličenej vody vypijem v priebehu 1-2 hodín. Moja minimálna denná dávka je jeden liter. Niekedy vedomky som nepila celý deň okysličenú vodu.

    Hneď som cítila rozdiel: bola som ospalá cez deň. Odvtedy nepotrebujem kávu. Keď predpoludním vypijem jeden liter okysličenej vody, mám energiu na celý deň a nepociťujem únavu. Každému vrelo odporúčam okysličenú vodu zo sifónovej fľaše. A to nie len pre vlastnú potrebu ale aj pre rodinných príslušníkov. (Napísané 11.12.2011)

  8. Cukrovka a okysličená voda Recenziu zaslal(a) V. Gabriel
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Ďakujem!

    Dostala som kyslíkový sifón na domácu prípravu okysličovanej vody. Na začiatku som mala s kyslíkovým sifónom problémy, nakoľko nevedela som z nej vytlačiť celý objem. Zobrala som späť do kancelárie.

    Tam mi vysvetlili, že nemôžem dať do kyslíkového sifónu viacej vody než 1L. Odvtedy kyslíkový sifón funguje perfektne a pravidelne pijem okysličenú vodu.

    Bohužiaľ ešte aj teraz mávam problémy s dýchaním, ale postupne sa to zlepšuje. Hladina cukru v krvi už často mám pod hranicou 9mmol/l a niekedy aj okolo 5-6mmol/l. Myslím si že je to tým, že pravidelne pijem okysličenú vodu. (Napísané 11.12.2011)

  9. Chronická obštrukčná choroba pľúc (CHOCHP), astma Recenziu zaslal(a) Eva M.
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Už veľmi som čakala kedy si môžem zakúpiť kyslíkový sifón na výrobu okysličenej vody. Pred mesiacom sa to konečne stalo. Mám problémy s pľúcami, mám CHOCHP syndróm a k tomu ešte aj astmu.

    Keď prvýkrát som počula o kyslíkovom sifóne na výrobu okysličenej vody, okamžite ma to zaujalo. Nesklamalo ma. Asi mesiac pijem okysličenú vodu, denne 1L.

    Počas toho dvakrát som mala chrípku, ale ani raz nemala problémy s dýchaním. Po fyzickej stránke som oveľa silnejšia ako pred pitím okysličenej vody. Ustúpili bolesti žalúdka, normalizovalo sa trávenie, posilnili sa mi nechty, nevypadávajú mi vlasy a zdá sa, že od okysličenej vody sa mi normalizuje aj krvný tlak.

    Ani by som si nepomyslela, že príčinou mojich zdravotných ťažkostí je akútny nedostatok kyslíka. Dovolím si to tvrdiť preto, lebo ani teraz nerobím nič inak ako predtým, len pijem okysličenú vodu z kyslíkového sifónu a ťažkosti postupne ustupujú.

    Večer po 18.00 hodine už nepijem okysličenú vodu, lebo by som nevedela zaspať. Prišla som na to až po týždni, keď ešte ani o druhej v noci som nespala. Pitie okysličenej vody doporučujem pre každú vekovú kategóriu. Dodá viacej energie a to predsa každý potrebuje. (Napísané 11.12.2011)

  10. Závažné problémy s kĺbmi Recenziu zaslal(a) Agneša
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Som 47 ročná žena s ťažkým zdravotným postihnutím a čaká ma operácia bedrovej protézy. Po troch dní pitia okysličenej vody som už pociťovala výrazné zlepšenie pri chôdzi. Kráčala som ľahšie a neustále bolesti zmizli.

    Roky som sa nevedela zohnúť, len keď chorú nohu som vystrela dozadu. Po dvoch mesiacoch bez problémov sa viem dotknúť zeme bez toho, aby jednu nohu by som dala dozadu. Ak som si náhodou čupla, tak bez pomoci som sa nevedela postaviť. Teraz s tým nemám žiadny problém.

    Tak sa teším týmto zmenám, že každému odporúčam okysličenú vodu. Asi pred týždňom ťažko som udrela ruku do železnej mreže. Hneď bola červená a potom začala modrieť. Vyskúšala som okysličenú vodu. Dala som obklad s okysličenou vodou. Stopa po úderu mi zmizla a nevytvorila sa mi ani modrina.

    A to je už len čerešnička na torte, že vrásky sa mi vyhladili. Je mi cťou podeliť sa aj s inými o skúsenostiach s okysličenou vodou. Každý môže byť vďačný tomu kto mu kyslíkový sifón ponúka (Napísané 11.12.2011)

Celkovo 1 položiek 10 z 16

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: Kyslíkový sifón 1L + 1 balenia kyslíkových bombičiek ZDARMA

Ako by ste ohodnotili tento produkt?*
  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Kvalita
Cena
Informácie