Kokosový olej na varenie 2220ml BIO - Bezchoroby.sk

BIO Kokosový olej na varenie pečenie 2220ml

Kvalita
Cena
Informácie
25 Recenzií

Dátum spotreby: 27. 09. 2018

Dostupnosť: na sklade

Kokosový olej na varenie cena: 29,98 €

Pridať položky do košíka Pridať do košíka

Informácie a objednávka cez bezplatnú zelenú linku
Kliknite na Volať a objednať alebo volajte na 0905692937
Objednávky z web stránky ZADARMO!

Recenzie od zákazníkov

  1. Výborná kvalita Recenziu zaslal(a) Lubka
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    BIO Kokosový olej používam na varenie,pečenie a na výrobu RAW tort a veganskych zákuskov pre moju rodinu.Má velké možnosti využitia v kuchyni aj kozmetike. Vynikajuca lahodná chut. Z množstva odskušaných kokosových olejov je tento najlepší. Doporučujem ! (Napísané 16.2.2016)

  2. Ľuboš Recenziu zaslal(a) Ľuboš
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Najľahšie stráviteľný zo všetkých druhov olejov. Bez vône, takže sa dá použiť do akéhokoľvek jedla. Nemení chuť jedla. Dá sa s ním vyprážať, nepripáli sa. (Napísané 16.11.2015)

  3. Bio kokosový olej Recenziu zaslal(a) Andy
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    S Bio kokosovým olejom sme veľmi spokojní, varíme, pečieme, vyprážame. Jedlo je chutné a jemné. Olej sa neprepaľuje a napr. po vyprážaní nesmrdí ako bežné stolové oleje. Výborný je aj na chlieb či do kávy. Používame ho aj na telo, ruky, a vlasy sú po ňom super hydratované. Odporúčam každému vyskúšať. Na stránke nájdete dostatok informácií o Bio kokosovom oleji a dodanie je vynikajúce. (Napísané 24.7.2015)

  4. 3 Recenziu zaslal(a) Jana
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Keďže som o účinkoch kokosového oleja na zdravie veľa čítala, rozhodla som sa ho zakúpiť. Nemala som predstavu o jeho chuti, preto som si na skúšku kúpila 0,5 kg balenie, ktoré som používala pri tepelnej úprave jedál. Zistila som, že jedlá pripravené na tomto oleji sú nielen zdravšie, ale aj chutnejšie, preto som ho začala zámerne pridávať už do hotových, uvarených jedál. Obľúbila som si ho natoľko, že od vtedy som si zakúpila ešte niekoľko 0,5 kg balení a v súčasnosti dávam prednosť väčšiemu baleniu, ktoré je aj cenovo výhodnejšie. Čo sa týka zdravotných benefitov, po cca 5 mesačnom užívaní sa mi významne zvýšila HDL hodnota cholesterolu, čo hodnotím veľmi pozitívne. Veľmi spokojná som aj s rýchlym vybavením objednávky. (Napísané 20.2.2015)

  5. dobrý pocit Recenziu zaslal(a) Ivona
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Mám veľmi dobrý pocit z jedla pripraveného s kokosovým olejom, jedlo je zdravé a chutné zároveň, chutí aj mojej rodine. Zatiaľ len objavujem možnosti jeho širokého uplatnenia, mám v pláne kúpiť aj kokosový olej panenský, ktorý si budem dávať do kávy:).
    Oceňujem aj dostatok informácií na stránke, nielen o kokosovom oleji. Ďakujem.
    (Napísané 3.12.2014)

  6. Výborný a zdravý olej Recenziu zaslal(a) Monika
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Bio kokosový olej určite každému odporúčam, nielen na varenie, ale aj na chlebík, pečivo, do kaše z ovsených vločiek.... Kokosový olej je výborný na regeneráciu poškodených a vysušených vlasov. (Napísané 27.7.2014)

  7. Spokojnoat Recenziu zaslal(a) Zuzana
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Kokosovy olej pouiivame najma na pecenie, jedlo ma prijemnu chut. Ocakavame aj zdravotne ucinky, uvidime po dlhsom uzivani. Zatial sme doma spokojni. (Napísané 28.3.2014)

  8. spokojna Recenziu zaslal(a) Zuzana
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Na varenie a pecenie pouzivame Bio kokosovy olej, vyprazane jedla maju prijemnu chut,ocakavame aj zdravotny ucinok pri dlhodobejsom uzivani, uvidime.... Zatial velka spokojnost. (Napísané 28.3.2014)

  9. absolutna jednicka Recenziu zaslal(a) Jana C
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Vseobecne hodnotim nakup cez tento internetovy obchod super. Rychly reakcny cas od objednania do zaslania tovaru. vrele odporucam. Kokosovy olej majú fakt najlepsi, a stalim klientom dajú zlavu krasny den Jana (Napísané 13.3.2014)

  10. SUPER produkt, skutočná kvalita Recenziu zaslal(a) Monika
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Sme veľmi radi, že sme s celou rodinou prešli na konzumáciu kokosového oleja, používame ho všade, na vyprážanie, na zaprážky, do koláčov, na seba, jednoducho má stovky využití, je ľahko stráviteľný, vyprážané jedlo nie je také ťažké. A tá dodávka nemá chybu, zo dňa na deň ho máme doma. SUPER! (Napísané 13.3.2014)

Celkovo 1 položiek 10 z 25

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: BIO Kokosový olej na varenie pečenie 2220ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt?*
  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Kvalita
Cena
Informácie