Kokosový olej 500ml BIO certifikovaný na varenie - Bezchoroby.sk

BIO Kokosový olej na varenie 500ml

Kvalita
Cena
Informácie
12 Recenzií

Dátum spotreby: 27. 09. 2018

Dostupnosť: na sklade

Kokosový olej na varenie cena: 9,90 €

  • Kúpte 2 za 9,00 €/kus ! Cenová výhoda 10% !
Pridať položky do košíka Pridať do košíka

Informácie a objednávka cez bezplatnú zelenú linku
Kliknite na Volať a objednať alebo volajte na 0905692937
Objednávky z web stránky ZADARMO!

Recenzie od zákazníkov

  1. super Recenziu zaslal(a) Adrian
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Super olej som veľmi spokojná s vašim kokosovým olejom (Napísané 9.10.2014)

  2. som spokojna Recenziu zaslal(a) jana
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    S olejom na varenie som spokojna, kupila som ho prvý krát , ale urcite ho objednam ked sa minie. Jedla su naozaj chutnejšie a co sa tyka zdravia, ak to pomaha, ako sa hovori, potom je to dobra volba, skoda len tej ceny, ale za ozajstnú BIO kvalitu to stojí za to. (Napísané 11.3.2014)

  3. Veľmi dobrá kúpa! Vyjadrujem svoju spokojnosť s kvalitou produktu. Recenziu zaslal(a) Alena
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Po odporúčaniach na tento produkt som sa odhodlala na kúpu a nebanujem. Po počiatočných skúsenostiach už teraz viem, že s nákupom budem pokračovať. (Napísané 27.1.2014)

  4. Skutočne dobrá kúpa Recenziu zaslal(a) Alena
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    S kokosovým olejom som doteraz nemala skúsenosť, ale po niekoľkodňovom používaní ho hodnotím ako skutočne dobrú kúpu. Určite budeme pokračovať v jeho nakupovaní. (Napísané 27.1.2014)

  5. super Recenziu zaslal(a) Maja
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Tento bio kokosovy olej si zelala moja dcera na Vianoce spolu s chlorelou, tak som jej to tu objednala. Dorucenie bolo expresne a verim, ze bude dcera spokojna, lebo vyrobok pozna, len vzhladom na cenu, si ho nemoze dovolit kupovat tak casto, ako by chcela... (Napísané 23.12.2013)

  6. 1 Recenziu zaslal(a) eva
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Sme veľmi spokojní. Výborná chuť, dobre sa na ňom vypráža, neprihára a hlavne že je to zdravé. (Napísané 7.6.2013)

  7. Vynikajúca kvalita kokosového oleja Omega & more a najlepšia cena Recenziu zaslal(a) Jozef
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    S kokosovým olejom už mám ročnú skúsenosť. Užívam ho ako prostriedok zvýšenia imunity, hlavne v zimnom období a tiež ako podporu pri liečení osteoporózy. Poznám a mám už vyskúšaných viac kokosových olejov, ktoré sa ponúkajú na našom trhu. Z toho dôvodu môžem s určitosťou napísať: „ Kokosový olej bio na varenie, pečenie, diéty Omega & more, hodnotím ako skutočne najlepší z ponuky na slovenskom trhu!“ Vynikajúca kvalita a v najlepšej cene. Má neutrálnu, príjemnú chuť, je bez vône a môže sa konzumovať aj úplne za studena. A tak isto je ho možné použiť na kozmetické účely, podobne ako panenský bio kokosový olej. Veľmi dobre sa vstrebáva a zjemňuje pokožku. Bez akýchkoľvek výhrad ho odporúčam všetkým, ktorý stále váhajú a nevedia sa rozhodnúť a ktorým záleží na svojom zdraví a radšej investujú pár eur mesačne na prevenciu. Tak isto kladne hodnotím informácie o produkte a komunikáciu so zákazníkom.
    (Napísané 16.9.2012)

  8. Výborná kvalita & super cena Recenziu zaslal(a) Jozue
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Najkvalitnejší bio kokosový olej na trhu. Odporúčam všetkým, ktorým záleží na svojom zdraví. (Napísané 2.9.2012)

  9. super Recenziu zaslal(a) renča
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Som veľmi spokojná s vašim kokosovým olejom značky Omega & more. Používam ho aj na fritovanie je super . Kúpila som ho hlavne pre priateľa po infarkte tak som zvedavá používame len tento a olivový olej na studenú kuchyňu nechám sa prekvapiť (Napísané 23.7.2012)

  10. Odporúčame bio kokosový olej na varenie a pečenie Recenziu zaslal(a) Gastroslovník.sk
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Váš bio kokosový olej značky Omega&more na varenie a pečenie je naozaj dobrý, aj keď sa musíme priznať, že sme na ňom len raz ráno robili praženicu. Váš kokosový olej je naozaj dobrý, keď sme to jedli tak nemali sme vôbec pocit nepríjemnej mastnoty v ústach, ako je to pri slnečnicových olejoch. Mali ste pravdu, chuťovo je neutrálny a naozaj sa nám páči na ňom to, že keď sme ho priamo ochutnali tak nie je nepríjemný ako slnečnicový olej, je jemný a aj praženica bola omnoho chutnejšia, mala chuť praženice a nie oleja. (Napísané 29.9.2011)

Celkovo 1 položiek 10 z 12

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: BIO Kokosový olej na varenie 500ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt?*
  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Kvalita
Cena
Informácie