Gynex kvapky expert na gynekologické choroby - Bezchoroby.sk

Grarancie e-shopu Bezchoroby.sk

Gynex kvapky 30ml expert na gynekologické choroby

Kvalita
Cena
Informácie
23 Recenzií

Dátum spotreby: 22. 08. 2018

Dostupnosť: na sklade

Gynex kvapky cena: 21,60 €

Pridať položky do košíka Pridať do košíka

Informácie a objednávka cez bezplatnú zelenú linku
Kliknite na Volať a objednať alebo volajte na 0905692937
Objednávky z web stránky ZADARMO!

Recenzie od zákazníkov

  1. kvalita Recenziu zaslal(a) simca
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    ahojte kocky chcem sa opitat,ktora mate ake skusenosti s gynexom.dakujem

    (Napísané 23.11.2014)

  2. 11 Recenziu zaslal(a) Taňa
    Informácie
    Kvalita
    Cena

    Brala som tento prípravok v minulosti,veľmi som bola spokojná objednala som si ho opät, lebo mi pomohol v chudnutí .
    Nemala som take chute na sladké a bola som aj kludnejšia čo si myslim,že v dnešnej hektickej dobe nezaškodí.Vrele odporúčam každému,nielen tým ktorí chcú otehotnieť. (Napísané 3.11.2014)

  3. spokojna velmi Recenziu zaslal(a) tinka :)
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    ano urcite si este objednam aj nadalej , pekny den zelam Tinka z TO (Napísané 31.10.2013)

  4. Čakám pozitívne zmeny Recenziu zaslal(a) Erika H.
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    Gynex kvapky užívam len 3týždne , zatiaľ som si všimla že mám čistejšiu pleť. Dúfam že mi to upravý aj menštruáciu pretože mám strašne nepravidelnú...ale najviac by som bola rada keby som mohla otehotnieť. Dúfam že mi gynex pomože. Veríme že ano. Napíšem po 3mesiacoch recenziu o ďalších zmenách :) (Napísané 8.10.2013)

  5. Zatiaľ ich užívam len tretí týždeň, uvidím čo dokážu. Recenziu zaslal(a) Elena
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Zatiaľ ich užívam len tretí týždeň, uvidím čo dokážu. Potom dopíšem učínok. (Napísané 30.8.2013)

  6. dobre Recenziu zaslal(a) ajuska
    Kvalita
    Cena
    Informácie

    po 3 tyzdnoch uzivania sa mi zlepsila plet prestali mi vypadavat vlasy ale otehotniet sa nam este napodarilo tak ich budem uzivat nadalej a uvidime .. (Napísané 14.6.2013)

  7. spokojná, odporúčam Recenziu zaslal(a) dia
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    gynex kvapky som 1x vyskúšala pred rokom, kedy mi pomohol s menštruáciou, kt. som nemala vďaka stresu 11mes. Nezabrali vyvolávacie injekcie ani hormóny, ale po 1 balení Gynexu sa telo znovu naštartovalo. Môžem len odporučiť. (Napísané 10.5.2013)

  8. dobry dojem mam z recenzii Recenziu zaslal(a) pjehunka
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Kvapky som zacala uzivat este len pred tyzdnom a mam pocit,ze mi pomahaju pri predmenstruacnych problemoch,necitim taku bolest v prsiach,ani v podbrusku.dufam,ze mi pomozu k otehotneniu,pretoze to bol pravy dovod si ich po odporuceni kupit:-))
    (Napísané 10.5.2013)

  9. Som spokojná Recenziu zaslal(a) Janulka
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Užívam prvé balenie, zatiaľ som spokojná. Plánujem si objednať ďalšie. Odporúčam vyskúšať. (Napísané 23.4.2013)

  10. som veľmi spokojná Recenziu zaslal(a) lentilka3000
    Cena
    Informácie
    Kvalita

    Kvapky Gynex som si objednala,pretože sa nám s manželom nedarilo otehotnieť. Kvapky som užívala ani nie 3 týždne a na tehotenskom teste som si našla 2 čiarky. Verím, že aj s pomocou Gynexu.Pomohol mi prvom otehotnení a teraz aj pri druhom :) (Napísané 5.4.2013)

Celkovo 1 položiek 10 z 23

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzovali ste: Gynex kvapky 30ml expert na gynekologické choroby

Ako by ste ohodnotili tento produkt?*
  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Kvalita
Cena
Informácie